Alege frumusețea alături de ArtLook !

PIELE CATIFELATĂ ÎN ORICE SEZON

Cum funcționează epilarea definitivă laser cu ELYSION?

Elysion funcționează pe principiul fototermolizei selective, ajungând la temperaturi extrem de mari pentru a distruge foliculul, fără a afecta țesutul din jur. Cu o putere de până la 10J în 20 de milisecunde, Elysion este un tratament ce poate fi folosit pe orice zonă a corpului, indiferent de tipul pielii.

Modul de lucru al acestui aparat face diferența față de restul echipamentelor de pe piață.

Elysion are o rată de repetiție ridicata și foloseste o energie mare cu impulsuri scurte 10J-10Hz în 20 milisecunde. Astfel obține rezultate imbatabile, depășind celelalte lasere care există pe piață.

Tratamente faciale ANTI-AGE

 

EXIMIA, ținând cont de caracteristicile individuale ale pielii feței, oferă un rezultat de lungă durată chiar și după o procedură scurtă.

Masajul blând endodermic cu efect de ridicare, revigorează tenul, întinerește, împrospătează culorarea pielii îmbunătățind aspectul și elasticitatea pielii. Reduce eficient ridurile.

Remodelare corporală

EXIMIA, este un aparat modern conceput ca un sistem avansat și inegalabil de terapie pentru remodelare corporală și anti-îmbătrânire a corpului într-un mod INSTANT și NON-INVAZIV.

EXIMIA – este o soluție inovatoare pentru reducerea celulelor grase, oxigenarea îmbunătățită a pielii, reducerea centimetrilor în plus, conturul corpului, eliminarea celulitei, întinerirea și îmbunătățirea tonusului pielii.

 

ADIO CELULITĂ!

VelaShape III este soluția ideală de tratare a zonelor cu probleme, non-chirurgical și eficient. VelaShape este un tratament unic, ușor de folosit, fără timp de recuperare, confortabil, terapeutic ce oferă protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat.

Experiența vastă a Syneron și studiile clinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape.

Cu peste 10 ani de experiență în domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice și peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporală , non-invaziv din lume.

VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporală și aprobat FDA pentru reducere circumferențială în zona abdomenului și coapselor.

Tenul perfect!

HYDRABEAUTY™ – Sistem tratamente faciale
– combinație unică, efect sinergetic: microdermabraziune cu diamante, curățare și infuzie cu soluții speciale și mezoporație
– îngrijirea perfectă a tenului!< Industria cosmetică s-a concentrat în ultimii ani pe stimularea colagenului din piele Cu dermarpenul puteți induce o mare parte din colagenul organismului natural să crească fără a utiliza tehnici agresive. Este dovedit medical faptul că producția de colagen scade odată cu vârsta, acest lucru ducând la riduri, cicatrici sau vergeturi.

Tratamentele Age Biotic 

-Regenerează țesuturile. Conferă fermitate pielii.

-Acest tratament se adresează femeilor care doresc să își răsfețe tenul cu un tratament avangardist fundamental

capabil să relanseze mecanismele de întinerire.